Despre Mirabela Silvia

A debutat in muzica, dupa ce s-a facut remarcata la emisiunea PLOAIA DE STELE, TVR 1 emisiune prezentata de Cosmin Cernat si Alina Sorescu in anul 1999, interpretand superba melodie I WILL LOVE AGAIN a Larei Fabian, impresionand membrii juriului inca de la inceput. Au urmat multe aparitii in alte concursuri televizate unde a castigat numeroase premii printre care si TROFEUL DE POPULARITATE ( decis de voturile publicului ) in cadrul emisiunii Bravo Bravissimo prezentata de Dan Bitman ( TVR 1 ), urmat apoi de castigarea marelui premiu alaturi de alti 3 colegi din cadrul concursului televizat de National TV numit Fresh Club, formarea trupei muzicale Fresh, din care a urmat sa faca parte.

A venit in Bucuresti cu ganduri si dorinte mari, dispusa a munci cu drag pentru o viitoare cariera muzicala.

Asa l-a cunoscut pe Florin Petrescu( Axinte- Vacanta Mare), cel care i-a intins o mana de ajutor si i-a propus sa cante live in cadrul evenimentelor organizate de el in Cravana acestuia. A cunoscut acolo in tot acest timp o echipa minunata si au calatorit saptamana de saptamana, zi de zi in mai toate colturile frumoasei noastre tari, avand foarte multe spectacole cu ei atat la evenimente private ( nunti , botezuri, aniversari, petreceri corporate) cat si evenimente in aer liber ( zilele oraselor, festivaluri de bere, campanii electorale, Revelioane in aer liber etc).

A urmat participarea la un casting, un moment important din viata ei, cel in care l-a cunoscut pe Nick ( N&D) , si a invitat-o sa vina la studioul acestuia, pentru a da o proba cantand live cateva melodii din repertoriul binecunoscutei si indragitei trupe a anilor 2000 si anume N&D. S-a creat imediat o atmosfera placuta intre cei doi, s-au inteles de minune astfel incat piesa ” Ma faci sa te iert” (2007), compusa in totalitate de Nick, sa ia nastere chiar in acea zi cand ea a castigat acel casting, ce avea sa ii schimbe viata mai apoi intr-un mod extrem de placut.

Au urmat concerte chiar din prima saptamana de cand s-au cunoscut in toata tara, atat indoor cat si outdoor.A fost o perioada pe care nu o va uita niciodata si pentru care ii multumeste colegului Nick din tot sufletul, atat lui cat si sotiei acestuia, Catalina, cea care i-a fost alaturi cu sfaturi si nu numai in toti acei frumosi ani.

Au filmat videoclipul piesei COME ON AND TRY – (2008), regizat de Florin Botea, single compus de Nick – muzica si text, avand un real succes cantandu-l in cadrul tuturor concertelor ca bis, la cererea publicului.

Mirabela Silvia decide ca la inceputul anului 2009 este timpul sa isi intemeieze familia mult dorita si astfel in luna octombrie se naste fetita ei si a sotului ei Stefan, bebelusul minunat pe nume Stefania Andreea. A hotarat de comun acord cu Nick, colegul ei, sa isi continue drumul alaturi de familie, alegand sa o creasca si sa se ocupe numai de micuta Stefania, revenind in lumea muzicii abia dupa 2 ani, timp in care NO RULES PROJECT ia nastere, iar Nick este din nou in top cu piesa Funk you all.

Astazi, Mirabela Silvia alaturi de colaboratorii ei a creat proiectul Bella Band fiind nerabdatoare sa va incante cu tot dragul interpretand numai live atat melodii vechi cat si noi atat internationale cat si roamanesti si sa va fie alaturi la toate evenimentele importante din viata fiecaruia.

Multumeste de la – la + infinit tuturor celor care i-au calauzit acest drum in viata si anume lui Dumnezeu, familiei care este cea mai importanta pentru ea dar si voua celor care ati pretuit-o de-a lungul timpului.

Va pup, dragii mei!